ATSA, État d'urgence 2009
m25
j26
v27
s28
d29
Webcast Live
5-11 p.m.
2 new Clips every day

Breakfast

Lunch

At 4 P.M.

Supper

Le Banquet Cochon!

Menus

Over 21 restaurateurs will nourish the hearts and bellies of more than 200 street people three times a day and provide a memorable gastronomic feast free of charge!

A huge THANK YOU to the chefs for their savoury generosity!
We invite you to thank them too, by dining at their establishments. You won’t be sorry!

 

 

Breakfast 1

 

Every morning,
baked beans from Binerie Mont-Royal
and croissants by Bridor

--

Thursday 26 :
Laïka

Menu

--

Friday 27 :
Garde-Manger

with Fous Desserts

Menu

--

Saturday 28 :
Kitchen Galerie

Menu

--

Sunday 29 :
Au Pain Perdu

Menu

--

Monday 30 :
Au Petit Extra

Menu

Lunch 2

Thursday 26 :
Restaurant Holder

Menu

--

Friday 27 :
Le Réservoir 

Menu

--

Saturday 28 : Le Café du nouveau monde

Menu

--

Sunday 29 : Chu Chai

Menu

At 4 P.M. 1

Wednesday 25 to sunday 29

Time for a Soupesoup !

Menu

Supper2

Wednesday 25 :
Le Commensal
and DJ’sWhyAlexwhy

Menu

--

Thursday 26 :
Brazilian soirée with
Lélé de Cuca
Senzala
Chez Brasil Café
Music supplied by Roda de Samba
and at 9 P.M. catch Nico Beki and her band Forrótimo

Menus

--

Friday 27 :
Arrêt de Bus Traiteur
with DJ Lugs
and a performance by the kids from Arc en Ciel 

Menu

Saturday, november 28:
Le Banquet Cochon!
Martin Picard of Au Pied de Cochon has provided a four-course feast since 2003!

Martin and guest chefs David McMillan and Frédéric Morin of Joe Beef, Moustafa Rougaibi of La Colombe and Elena & Stephano Faita of Mezzaluna, will concoct a truly exceptional experience!

Menus

 

A cabaret show hosted by Stéphane Crête and DJ Vincent Lemieux will accompany the meal, and include numerous artists:

Domlebo
7 doigts de la main
Geneviève Roy, a.k.a. Houriya, a rising belly-dance star in Quebec, has been practicing this ancient Egyptian art with passion and charm for 10 years now.
Amylie with JF Lemieux and Myëlle
Aurélia O’Leary

Help finance État d’Urgence through the Banquet Cochon!
Purchase (symbolically) a plate ($50) or a table ($500) at the Banquet Cochon.
ATSA will issue tax receipts upon request.

For further info, click here


Sunday 29 :
Les 3 petits bouchons
and Fous Desserts
with DJ’s Dr. Yoyowho!

Menu

An around-the-clock canteen will provide snacks and meals at any time to those people unable to have a seat at the table.

Many thanks to Moisson Montréal, La Maison du Père, Accueil Bonneau, Le Chic Resto Pop, Old Brewery Mission and all the donors of goods and services without whom the camp would not be possible!

Voir les commanditaires en dons de nourriture

Menus



BREAKFAST


Nov. 26

Laïka

Oeufs brouillés,
saucisse Toulouse,
rapini
et fromage suisse
*

Fèves au lard de la Binerie Mont-Royal
*
Croissants et brioches de Bridor

 

 



Nov. 27

Garde-Manger

Mish-mash aux oeufs
*
Fruits frais
*
Saumon et
maquereaux fumés
*
Petites patates en cubes
*
Pain, viennoiseries et croissants de Fous desserts
*
Huîtres sur écailles
*
Fèves au lard de la Binerie Mont-Royal

 


 


Nov. 28

Kitchen Galerie

Un généreux
déjeuner
de cabane
à sucre
*
Fèves au lard de la Binerie Mont-Royal

 

 



Nov. 29

Au Pain Perdu

soon...

 

 



Nov. 30

Le Petit Extra

soon...

 


LUNCH


Nov. 26

Le Réservoir

Pâté chinois
*
Pouding chômeur

 

 



Nov. 27

Holder

Crème de maïs
*
Poulet en sauce
*
Délicieux gâteau

 

 



Nov. 28

Le Café du Nouveau Monde

Un succulent
plat de
pâtes

 

 



Nov. 29

Chu Chai

soon...

 

 

SOUP


Nov. 25 to 29

 SoupeSoup 

Une bonne soupe bien chaude

 

 

SUPPER


Nov. 25

Le Commensal

Lasagne; couscous légumes; semoule, gratin de légumes
*
Mets froids :
salade césar; salade de pois chiches; salade fusillis et olives; salade de choux;
*
Dessert :
Carrés de rêve, carrés aux dattes, biscuits noix et raisins

 

 


Nov. 26

Soirée Brésilienne

Lélé da Cuca
Soupe de Lélé da Cuca !!!

*
Senzala
Feijoada (cassoulet brésilien composé de fèves noires,
chorizo, porc fumé et viande)
*
Riz Farofa (farine de yuca)

*
Chez Brasil Café
Brigadeiro
(Boulettes de chocolat au lait condensé)

 

 



Nov. 27

Arrêt de bus traiteur

Soupe à l ‘oignon
*
Salade verte
Salade de tomates, féta et olives
Mignardises de la mer
*
Cuisses de pintade braisées au chou
Filets de porc aux canneberges
caramélisées
*
Pommes de terre rissolées
Méli-mélo de légumes
Spaghettis sauce carbonara
*
Gâteau estival

 



Nov. 28

Banquet Cochon

Le Pied de Cochon, La Colombe, Joe Beef , Mezzaluna

un menu cinq services selon les arrivages
et inspirations des chefs!

 



Nov. 29

Les 3 Petits bouchons

Potage crécy
*
Boeuf bourguignon
*
Gâteau très chocolaté Phoenix
de Fous Desserts